Nahkainen korttikotelo "twin" - Korttikotelot.com
Ale!

Nahkainen korttikotelo ”twin”

64,90  39,90 

Nopea toimitus 2-5 arkipäivässä, Kaivopuistosta Ivaloon saakka!

Nahka. Nahka on aina muodissa, liikuit sitten Brooklynissä tai Lohjan keskustassa. Päivitä nyt päivittäinen valuuttasäilytyksesi pehmeään ja eläväiseen nahkakorttikoteloon. Tyylikäs valinta joka toimii ympäri vuoden.

Poista

Tuotetunnus (SKU) Ei saatavilla/-tietoa Osasto

Kuvaus

Kotelo joka sopii jokaiselle

Eikö tarpeitasi vastaa mikä tahansa korttikotelo? Vaaditko tyylikkyyden lisäksi tilaa hieman suuremmalle korttivalikoimalle? Twin kotelo lienee silloin arjen supertyökalu jonka tarvitset! Kotelo toimii samalla tekniikalla kuin pienemmätkin kotelot, mutta mahdollistaa jopa yli kymmenen kortin yhtäaikaisen säilytyksen. Kotelo on silti käytännöllisen kokoinen ja tyylikkäämpi kuin Coco Chanel nuoruusvuosillaan. RFID suojaus toimii tämänkin taskukanuunan nahkapinnan alla, joten rahasi pysyvät suojassa korttien lukemiselta esimerkiksi etälukulaitteilla.

Twin kotelo toimii samalla mekanismilla kuin muutkin kotelomme. Yksinkertainen ”Nappilukitus” pitää kotelon kiinni ja aukeaa helposti vaikka yhdellä sormella. Tyylitelty nahkapinta hurmaa käyttäjän pehmeydellään ja säväyttää tyylikkyydellään. Twin sarjan kotelot mahdollistavat jopa yli kymmenen kortin helpon käyttämisen päivittäisessä toiminnassa. Voit valita neljästä värivaihtoehdosta itsellesi mieluisimman, aina muodissa pysyvästä mustasta klassisen tyylikkäisiin ruskeisiin.

Korttikotelosta löytyy myös pieni sisätasku seteleille ja kuiteille.

Kotelon mitat: (Syvyys, Leveys, Korkeus) 10,2 cm x 6,6 cm x 2,5 cm

Kesäale (-40%) voimassa elokuun loppuun! Tartu uskomattomaan tarjoukseen nyt!

 

Lisätiedot
Väri

Musta, Harmaa, Tummanruskea, Ruskea