Tilausehdot

1) Tilaus

Päätettyäsi, että haluat tilata tuotteitamme, sinun tulee täyttää tietosi tilauslomakkeelle. Tarvitsemme koko nimesi, osoitteesi, postinumerosi ja postitoimipaikkasi sekä sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi. Täytettyäsi vaaditut kentät, voit siirtyä maksamiseen. Huomaathan, että sinun pitää olla yli 18-vuotias, jotta voit tilata kotisivultamme.

2) Maksu

Verkkokaupan maksut hoituvat turvallisesti Klarnan kautta. Voit valita maksutavaksi laskun tai osamaksun, lisäksi voit maksaa suomalaisilla verkkopankkitunnuksilla sekä yleisimmillä luotto- ja pankkikorteilla. Voit lukea lisää Klarnasta täältä: https://www.klarna.com/fi/

3) Toimitus

Lähetämme tilauksesi 2 arkipäivän kuluessa, toimituksen kestäessä arviolta 2-5 arkipäivää. Tarjoamme aina ilmaisen toimituksen Postin kautta.

4) Palautusoikeus

 
Kuluttajana sinulla on 14 päivän palautusoikeus korttikotelot.com tuotteille. Palautusoikeus on voimassa 14 päivää tilauksen vastaanottamisesta. Teidän tulee ilmoittaa palautuksesta sähköpostitse osoitteeseen info(a)korttikotelot.com. Tuotetta ei voi palauttaa, jättämällä tuotetta noutamatta.

5) Palautus

 
Ilmoitettuasi meille tilauksesi peruuttamisesta, sinulla on 14 päivää aikaa palauttaa tuotteet varastollemme. Sinun tulee itse maksaa palautuksen kustannukset, ja on sinun vastuullasi, jos tuotteet vahingoittuvat, kun ne lähetetään meille. Tuotteen kunto palautuksen yhteydessä Olet vastuussa tuotteen arvon mahdollisesta alenemisesta. Takaisinmaksusumma riippuu tuotteen kaupallisesta arvosta. Vaadimme tuotteiden palauttamista alkuperäisessä pakkauksessa. Ota meihin yhteyttä, jos haluat palauttaa tuotteen!

Hyvitykset

Palautuksen yhteydessä tuotteen hinta, sekä mahdolliset palautuksesta koituneet postimaksut hyvitetään asiakkaalle 30 päivän sisällä palautuksen ilmoittamisesta.

6) Takuu

 
Kaikilla tuotteillamme on kuluttajansuojan mukainen takuu-aika, sekä pidennetty yhden (1) vuoden takuu. Olethan yhteydessä sähköpostitse jos tuote on vioittunut. Takuun osalta pidätämme oikeuden palauttaa rahat tai korjata vioittunut tuote. Sinun täytyy ilmoittaa ”kohtuullisessa ajassa” sen jälkeen, kun olet havainnut virheen. Jos valitat kahden kuukauden kuluessa siitä, kun virhe on havaittu, valitus on aina oikeutettu. Jos vaatimus on perusteltu, hyvitämme (kohtuulliset) postikulut. Tuotteet tulee aina palauttaa asianmukaisessa pakkauksessa.

7) Yksityisyyden suoja

 
Tarvitsemme seuraavat tiedot, kun teet ostoksia verkkosivustollamme: Nimi, osoite, puhelinnumero ja sähköpostiosoite. Rekisteröimme henkilötietosi tuotteen toimitusta varten. Välitämme tietosi toimituskäsittelyjärjestelmäämme sekä kuljetuspalvelullemme. Henkilötiedot rekisteröidään korttikotelot.com tietokantaan, ja niitä säilytetään viisi vuotta, minkä jälkeen tiedot poistetaan. Teemme yhteistyötä myös muiden sellaisten yritysten kanssa, jotka tallentavat ja käsittelevät tietoja. Lisää yksityisyyden suojasta voit lukea tietosuojaselosteestamme.

AO Solutions Finland Oy (3016887-5)
Kaivannonlahdenkatu 11 A 22, 70840 Kuopio